2008. július 25., péntek

Újra itthon. A nyaralás jó vala, persze egész más, mint régen a családi nyaralásaink... S persze kifogtuk a legbénább időjárást, nade jóidőben jól érezni magunkat nem kihívás.:)

Hétfőn indultunk. Hollókő: tényleg szép falucska szép házikókkal meg tök jó várral, ahova Bogival ingyen bemehettünk (ped. ig.:)). Rohadtul fújt a szél, vicces volt. Innen tovább Mátraverebély-Szentkútra. Mindenféle izé nélkül: meglepően sok színesbőrű van ott. Aztán Recsk. Mi azért egy ilyen helyen is sokat tudunk röhögni...De voltak ott durva "sztorik" az egyik teremben tablókon...
S végül Eger, ahol egész hamar megtaláltuk a szállást, ami tele volt színes szobákkal. Itt még este séta+kaja a városban.

Kedd: Egri vár, aztán Szilvásvárad, Szalajka-völgy, ott ebéd, amire sokat kellett várni:(, majd már esőben tovább Miskolc-Tapolcára a köv. szállásra: Junior Üdülőpark:) Megkaptuk a "kék házat". Az üdülőben minden ház más színű, szóval örültem, hogy nem a lilát kaptuk, mert az azért durva.

Szerda: esőprogram: Aggtelek-Baradla barlang. Hideg volt, de mire kijöttünk elállt az eső. legalább 5 percre. Aztán vissza Miskolcra.

Csütörtök: amíg nem esett sétáltunk egyet a barlangfürdő környékén, aztán Lillafüreden. Hazafele kicsit vezettem, Bp.-en a legdurvább, de egyben hazaértünk.

Uff. Most felteszem a képeket a gépre, aztán talán ide is kerül valami.

Nincsenek megjegyzések: