2010. január 31., vasárnap

a titkok

Mivel "rengeteg" olvasóm közt ott van Kedves is, így sokszor nem tudok arról írni, amivel aktuálisan foglalkozom, most pl. a héten készülgetett neki a szülinapi meglepi, a babzsákfotel. Tényleg kb. egy hét volt az elfoglaltság vele. Múlt kedden megvettem az anyagokat, találtam nagggyon jó puhi és szép színű anyagot a külsejének:) Aztán szerdán szabásminta készítés - szerkesztésnek nem nevezném, nem lett túl precíz:( De köszönet érte Dominak!! S aztán nap mint nap haladtam vele, fércelés, varrás... Múlt hétvégén Mami megvette a polisztirolgyöngyöt, szerencse, hogy a közelben lehet kapni (Bécsi út). S most szerdán lett teljesen kész, amikor is öcsémmel tuszkoltuk bele a belsejét a külsejébe. Na az nem volt egyszerű, inkább mókás. Majd szeretnék róla feltenni képet. Nem olyan formás önmagában, de szerintem kényelmes lett.
Ja igen, és egyelőre nálam van, mert tömegközlekedéssel kicsit bajos lenne Szentendrére szállítani. De majd valamikor...

Régebbi titkok voltak a kenyérsütés karácsony előtt, meg az adventi naptár, na az is jó lett, telefonos kép van róla, azzal is el akarok majd büszkélkedni:)

Azért a titkok kedves dolgok.

Nincsenek megjegyzések: