2009. január 17., szombat

duma

Voltunk ugye Dumaszínházban. KAP tényleg király, és felvezetésnek Csanki se volt rossz. Badáron meg nem maradtunk végig, és tényleg nem értem, mért vicces, hogy egy idős, csúnya ember rondán beszél, dehát ízlések...

Tegnap Sacival tudtam kicsit dumálni. Kiadó nevű hely egész jó, bár kicsit füstösek lettünk, meg szűkös volt, de nem az volt a lényeg. Bírom, hogy ezzel a csajszival bármikor ott folytatjuk a beszélgetést, ahol abbahagytuk.

A hétvégén a fonóban elméleti órák vannak, ma néprajz helyett művtöri. A tanár eléggé elkalandozott, a múltkor is, de akkor mégis jobb volt. És fél órával később kezdte, ami béna, viszont egy órával előbb vége lett, mint vártam, ami jó.
De ezek után meg nem tudom, holnap milyen óra lesz.

Matekos sztori kapcsán egy kislány 2-3 napig látványosan haragudott rám, de aztán megenyhült irányomban. Mondhatnám, hogy a személyes varázsom miatt egyszerűen nem lehet rám tovább haragudni :) ... de igazából csak gyerekharagról van szó.
Amúgy a délelőttös meg kijavította a hibát köv. órán és kiderült, hogy néhány gyerek is észrevette, csak nem szóltak...mert ugye biztos a tanárnak van igaza.

Nincsenek megjegyzések: