2008. augusztus 5., kedd

ez+az

Hétvégén voltunk esküvőn Fóton. Hm. A templom kívülről óriás, belül alig van hely, de még annál is kevesebben voltak, ami nem baj persze. Viszont a pár el volt különítve, szóval még kevesebbet láttunk, mint amennyit amúgy. De lehetett hallani a válaszokat:) A pap viccesen aranyos volt, kicsit nagypapás. Ja, amúgy Máté csoporttársa volt a vőlegény...hát én azt a hosszú hajat tényleg összefogtam volna. Amúgy meg mit mondhatnék, nem is ismerem őket igazából, szóval valószínűleg ezért nem hatott meg a dolog annyira.

Előtte pénteken voltunk egy másik csop. társnál új lakását megnézni. Na, őt se ismerem, de jó volt, egész jót dumáltunk. Én nem laknék egyedül asszem, dehát ő fiú, meg olyan felnőttes... És tök jó nappali bútora van!!

Vasárnap strand helyett kitakarítottuk Kedveske lakását és tök szép lett. Baromi durván hangzik tudom, de Vele még takarítani is jó, itthon még mindig nem sikerült rávenni magam az asztalom lepakolására. Talán ma...

Tegnap Glória welcome partyja volt. Mondjuk jó lett volna vele is beszélgetni, nemcsak az ismeretlen ismerősökkel, de asszem ez most nem arra volt. 5 hónap után jött haza. Asszem nem változott sokat, de még nem tudom.:)

1 megjegyzés:

mt írta...

:) Menjek hozzád lustulni és akkor majd ahelyett takarítunk nálatok? Azt is lehet. :D